Taekwondo

tennis

indian wells

Berdych se'n recordarà sempre

Tennis. El txec dominava 6-1, 5-2 i punt de partit en el servei i va perdre en els setzens del Masters 1.000 d'Indian Wells contra el japonès Nishioka. Ramos, eliminat pel belga Goffin

L'eliminació del txec Tomas Berdych (13) en els setzens contra el japonès Yoshihito Nishioka (70è) per 1-6, 7-6 (5) i 6-4 malbaratant punt de partit amb 6-1, 5-2 i servei va ser el resultat més sonat en el Masters 1.000 d'Indian Wells. També cal remarcar la retirada del castellonenc Roberto Bautista (16) –molèsties abdominals– en benefici de l'asturià Pablo Carreño (21) i la derrota del mataroní Albert Ramos (22) contra el belga David Goffin (11) per 7-6 (3) i 6-4. Ramos, que en el primer set tenia un break d'avantatge, va cedir per tercer any seguit en setzens. El suís Stan Wawrinka es va plantar en els vuitens contra l'alemany Philipp Kohlschreiber –7-5 i 7-3– i jugarà contra el serbi Dusan Lajovic, que va eliminar el canadenc Vasek Posipil, el botxí d'Andy Murray (1). També va reeixir l'austríac Dominic Thiem (9) contra l'alemany Mischa Zverev: 6-1 i 6-3. En noies, la polonesa Agnieszka Radwanska (6) va fallar contra la xinesa Shuai Peng 6-4 i 6-4 i Angelique Kerber (2) va sobreviure davant la francesa Pauline Parmentier: 7-5, 3-6 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)