Tennis

Nadal i Federer es tornen a trobar en els vuitens d'Indian Wells

Tennis. Muguruza es va classificar per als quarts de final del primer Master 1.000 de l'any

El duel entre Rafael Nadal i Roger Federer ha estat l'enfrontament més destacat dels vuitens de final, que s'han disputat aquesta matinada passada, del Masters 1.000 d'Indian Wells. El manacorí i el suís han reeditat la final de l'obert d'Austràlia. Nadal (5) s'hi va classificar després de derrotar el madrileny Fernando Verdasco per 6-3 i 7-5; mentre que Federer (9) es va desfer del nord-americà Steve Johnson per 7-6 (3) i 7-6 (4). El segon favorit, el serbi Novak Djokovic, va necessitar tres sets per eliminar l'argentí Juan Martín del Potro per 7-5, 4-6 i 6-1.

En noies, Garbiñe Muguruza (7) es va classificar per als quarts en vèncer la ucraïnesa Elina Svitolina per 7-6 (5), 1-6 i 6-0. La catalana d'origen veneçolà jugarà ara amb la tercera favorita, la txeca Karolina Pliskova, que guanyava per 5-1 a la suïssa Timea Bacsinszky quan aquesta es va retirar per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)