Més esport

Surf de neu

Castellet, sense final

Surf de neu. La jornada va estar marcada per la mort del tècnic català Israel Planas

Queralt Castellet no va superar la semifinal de big air del mundial de surf de neu i no va poder lluitar per les medalles. La surfista de Sabadell va fallar en la recepció dels seus dos salts i va acabar sisena amb una puntuació de 19.0. Les dues places que quedaven per accedir a la final van ser per a la nord-americana Jessika Jenson (82.0) i la neozelandesa Zol Sadowski (69.0). La vencedora de la final va ser Anna Gasser.

Mor Israel Planas

La Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (FEDI) va confirmar ahir la mort del seleccionador de cros, el català Israel Planas, en no poder superar un infart cerebral que va tenir dimecres a Barcelona. Feia només uns dies que dos dels seus esportistes, Lucas Eguibar i Regino Hernández, havien guanyat la plata per equips. “L'Isra ha estat un revolucionari i un precursor del surf de neu espanyol”, va dir ahir el president de la FEDI, l'aranès May Peus, que va transmetre el condol a la família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)