Futbol sala

Futbol sala

Lliga

El Barça Lassa reacciona i suma tres punts balsàmics

Futbol sala. Els blaugrana es van trobar al davant un Llevant molt lluitador que es va avançar tres vegades en el marcador

BARÇA 7 LLEVANT 4

BARÇA LASSA:Paco Sedano, Marc Tolrà, Joao Batista, Dyego i Ferrao –equip inicial–; Roger, Rafa López, Adolfo, Joselito i Quintela.LLEVANT:Yeray, Borja Milán, Sena, Emilio BHuendia i Pizarro –equip inicial–; Márquez, Kiko, Lucho, Álex Oviaño, Tripodi i Jé.GOLS:0-1 (2') Borja Milán. 1-1 (4') Dyego. 1-2 (4') Rafa López (pròpia porta). 2-2 (12') Emilio Buendia (pròpia porta). 3-2 (23') Roger. 3-3 (28') Borja Milán. 3-4 (29') Kiko. 4-4 (30') Roger. 5-4 (34') Quintela. 6-4 (38') Dyego. 7-4 (40') Marc Tolrà.ÀRBITRE:Cid Bagrado i Martínez Torres. Van mostrar targeta groga a Márquez i Lucho, del Llevant.

La tornada del Barça Lassa a la lliga va ser productiva i va aconseguir tres punts contra el Llevant que li permeten mantenir la persecució del líder, el Movistar Inter. Els blaugrana havien quedat eliminats en el seu debut en la copa d'Espanya i necessitaven una victòria per deixar enrere aquell mal resultat. El partit contra el Llevant no va ser fàcil, i els homes d'Andreu Plaza van haver d'anivellar tres vegades un desavantatge en el marcador. Van mostrar una bona capacitat de reacció i del 3-4 en contra a onze minuts del final van passar a aconseguir una victòria per 7-4.

Els primers minuts del partit van ser molt intensos, amb tres gols en quatre minuts. El Llevant es va avançar i a l'empat blaugrana aconseguit per Dyego va seguir un gol en pròpia porta –de Rafa López–, i els visitants van passar a dominar per 1-2. Un altre gol en pròpia porta –ara del Llevant–, va permetre al Barça empatar i amb el 2-2 es va arribar al descans.

En l'inici de la segona meitat per fi el Barça es va posar al davant en el marcador (3-2) gràcies a l'encert de Roger, però dos gols en un minut del Llevant van tornar a avançar els visitants en el marcador, 3-4 en el minut 29. Novament el Barça va mostrar la seva capacitat de reacció i Roger va marcar de nou i va tornar a empatar. Quintela va ser l'encarregat de situar altre cop els blaugrana al davant en marcar el 5-4 en el minut 34. El Llevant volia puntuar després del gran esforç que havia fet i va posar a pista el porter jugador quan faltaven tres minuts. Els blaugrana ho van aprofitar i Dyego i Marc Tolrà van marcar a porteria buida.

A PORTERIA BUIDA

2
gols
van marcar els blaugrana, els dos últims, quan el Llevant havia fet sortir el porter jugador