Tennis

Vesnina es doctora

Tennis. La russa guanya la final maratoniana d'Indian Wells contra la seva compatriota Kuznetsova i obté el títol més preuat de la seva vida

La russa Elena Vesnina (14) va derrotar la seva compatriota Svetlana Kuznetsova (8) per 6-7 (6), 7-5 i 6-4 en tres hores i un minut en la final d'Indian Wells i va obtenir el seu títol més preuat. Kuznetsova havia arribat a les finals del 2006 i el 2007, mentre que Vesnina, vigent campiona olímpica de dobles, mai abans no havia jugat la final d'un premier mandatory –categoria equivalent als Masters 1000 masculins. Kuznetsova va tancar el primer set –72 minuts–en la quarta pilota de què va disposar. La pilota va tocar al cinta i va quedar morta. Vesnina es va quedar gelada. Va perdre dos cops el servei en el segon acte (1-3), però es va refer i va empatar. Amb fe, en el tercer set, va aixecar un 2-4, va consumar el novè break (5-4) i va tancar amb el seu servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)