Tennis

tennis

torneig de miami

Federer, el gran reclam de Miami

Tennis. El suís va pel mateix cantó del quadre que Wawrinka en el segon Masters 1.000 del curs. La seva efervescència tapa l'efecte negatiu de les baixes de Murray, Djokovic, Tsonga i Monfils

L'incombustible Roger Federer (4), el favorit després d'haver-se exhibit a Indian Wells i Austràlia, i el seu compatriota i rival en la final Stan Wawrinka (1) jugaran pel mateix cantó del quadre en el Masters 1.000 de Miami i es podrien trobar en la hipotètica semifinal. Per baix, els tres rivals més forts serien el balear Rafa Nadal (5), el japonès Kei Nishikori (2) i el canadenc Milos Raonic (3). Nadal, que també ha començat el curs prou bé, se les hauria en les teòriques semifinals amb Nishikori. El segon Masters 1.000 del curs té les baixes il·lustres d'Andy Murray, Novak Djokovic, Jo-Wilfried Tsonga i Gael Monfils, però el moment àlgid de Federer manté viva la flama. El geni és, més que mai, el jugador més mediàtic del circuit. Pel que fa als catalans, Albert Ramos (19) n'està exempt i jugarà el segon partit contra el vencedor del partit entre el veterà alemany Tommy Haas i el txec Jiri Vesely. Marcel Granollers debutarà contra el jove talent croat Borna Coric. L'olotí Tommy Robredo, per la seva banda, ha accedit al quadre gràcies al seu rànquing protegit –igual que Haas– i s'enfrontarà amb el georgià Nikoloz Basilaixvili. En noies, Garbiñe Muguruza (6) debutarà contra la vencedora del duel entre la nord-americana Christina McHale i l'alemanya Annika Beck.

Bon paper de Badosa

La tennista de Begur Paula Badosa (316a) va perdre contra la ucraïnesa Katerina Bondarenko (94a) per 6-4 i 7-5 en la primera eliminatòria. La catalana, que va rebre una invitació per tercer any seguit, va consumar un break estèril en el primer joc i va aixecar un 4-1 en el segon set (4-5), però no va rematar la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)