Tennis

Tennis

Torneig de Miami

Supervivència extrema

Tennis. Garbiñe Muguruza va aixecar un 0-6 i 2-3 contra McHale en el duel suspès per la pluja i va accedir a la tercera eliminatòria de Miami

Garbiñe Muguruza (6) no va cloure el seu partit del premier mandatory de Miami contra la nord-americana Cristina McHale (46a de la WTA) dijous quan perdia per 0-6 i 2-3. La pluja la va salvar. La represa es va programar en el segon torn de la central en la jornada d'ahir i també va començar amb retard perquè plovia. Per fi, la irregular Muguruza s'hi va posar amb els cinc sentits i va forçar el tercer set en un tie-break dramàtic en què va salvar una pilota de partit (8-6). En el tercer acte es va tornar a hipotecar (0-2), però va tornar a ressorgir i va tancar el partit per 6-4. La seva pròxima rival serà la tennista xinesa Shuai Zhang (30).

El partit del mataroní Albert Ramos (19) contra el txec Jiry Vesely es va suspendre en primer instància quan el català perdia per 7-6 (5) i 1-0. En la represa també va reaccionar (4-6), però en el tercer set va claudicar per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)