Més esport

El Securitas, líder de la 1a divisió

Judo. El conjunt gironí hi va accedir en la segona jornada de la lliga en categoria absoluta i, en sub-21, ara és segon. “El 13 de maig volem estar al podi en les dues categories”, diu el tècnic

El Securitas Girona lidera la classificació de la primera divisió estatal en la categoria absoluta, després de la segona jornada disputada a Madrid.El conjunt gironí, amb Denis Vieru, Gio Tkemaladze, Artur Xargay, Artem Khomula, Nicon Zaborosciuc, Jaba Bitsadze, Sergi Salas, Temo Khachidze i Andrii Kolesnyk, va guanyar els quatre enfrontaments amb uns resultats que li permeten accedir al primer lloc abans que es disputi la tercera i última jornada. El Securitas va guanyar 5-0 el Lanzarote Canàries, el Tuvasa Valladolid i el JC Alicante i 4-1 el Sotillo Madrid, el rival més complicat que tenien en aquesta segona jornada.

En la categoria sub-21, els gironins, que debuten aquest any en la lliga, eren primers en la primera jornada, però la derrota 1-3 contra el Sotillo els va fer perdre el lloc de privilegi en detriment dels madrilenys, que ara depenen d'ells mateixos per guanyar el títol. El Securitas va guanyar 4-1 el San Sebastián i 5-0 el Lanzarote Canàries, l'Okami i el Laude (els dos de Madrid). Miguel Pisco, Vas Sampan, Àlex Salas, Nika Chakvetadze, Pol Menchacai Víctor Barredo van formar el Securitas sub-21.

“El 13 de maig volem estar al podi en les dues categories. A primera divisió encara ens hem d'enfrontar amb els extremenys del Stabia i el Brunete de Madrid, dos dels més forts”, va dir l'entrenador, José Salas, que lamentava la derrota del conjunt sub-21: “Hem perdut moltes de les possibilitats de poder guanyar la lliga dels més joves, però queden quatre encontres. El rendiment dels nostres judokes és excel·lent.”