Més esport

Torneig amateur i solidari

Vòlei platja. Dissabte i diumenge tindrà lloc el quart #LoveItBCN a la platja de Nova Icària de Barcelona, que aplega més de 300 participants, homes i dones, arribats d'arreu del món

Aquest cap de setmana tindrà lloc, a la platja de Nova Icària de Barcelona, el IV Torneig de Vòlei Platja Amateur Internacional, que organitza Beach Volley sota el nom de #LoveItBCN. Com en les tres edicions anteriors, aquest esdeveniment tindrà caràcter solidari i, per això, els beneficis que recollirà aniran destinats al projecte Apadrina una vida, de l'organització Sant Quirze pels Infants. Està previst que, en les divuit pistes de joc que s'instal·laran damunt la sorra de la platja barcelonina, es puguin veure jugar al voltant de 300 parelles, distribuïdes en tres categories: femenina i masculina, que disputaran els seus partits el dissabte 1 d'abril; i mixta, que ho farà l'endemà, el diumenge 2 d'abril.

Des de la seva primera edició, el 2014, el #LoveItBCN s'ha consolidat com un torneig de referència en l'àmbit amateur amb participants provinents de diferents punts geogràfics d'arreu del món. Prova d'això és que aquest any les inscripcions es van esgotar en menys de 24 hores i que en va quedar més d'un 25% en llista d'espera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)