Golf

Johnson, sense Masters

Golf. El número 1 del món i màxim favorit es retira del torneig per culpa d'un accident domèstic que el va deixar tocat de l'esquena

El número 1 del món, Dustin Johnson, no va poder participar en la jornada inaugural del Masters pel mal d'esquena que li va causar un accident domèstic que va tenir dimecres a l'apartament que havia llogat a Augusta.

El nord-americà, número 1 del món, arribava a la competició en el millor moment de forma de la seva carrera, després d'haver encadenat el triomf en els tres tornejos previs del circuit de la PGA.

Johnson es va entrenar fins l'últim moment, però tot i els antiinflamatoris que va prendre el dolor el deixava sense cap possibilitat contra els millors del món.

Sense Johnson els favorits són el també nord-americà Jordan Spieth i el nord-irlandès Rory McIlroy. En la primera jornada, que va acabar ben entrada la matinada (hora catalana), el vent va bufar amb força.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)