Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

El Polo s'omple de valor

Hoquei sobre herba. El conjunt barceloní es proclama campió de la lliga regular just abans de viatjar a Eindhoven per disputar l'EHL

Va costar més del compte sumar al camp del Tenis de Santander. Els càntabres es fan forts al seu feu i el Polo va haver de remar més del previst per aconseguir un triomf (2-4) que sentenciava la lliga regular, la quarta dels darrers cinc anys. Una fita difícil d'aconseguir i poc valorada perquè no dona avantatge en el desenllaç del títol al play-off. Tot i això, garanteix l'accés directe al KO16 de la pròxima Euro Hockey League, la del 2017/18. Precisament, el Polo s'omple de valor amb la consecució d'aquesta lliga regular just abans de disputar la fase final de la màxima competició europea. El barcelonins es veuran les cares amb el Poznan rus en un duel en què parteixen com a favorits.

També seran a la fase final de l'EHL que es disputa a Eindhoven l'Atlètic i l'Egara. Els ratllats també arriben a la competició europea en un magnífic estat de forma després d'haver superat (2-3) el Club de Campo a domicili, un dels rivals més forts de la lliga. Els ratllats es veuran les cares amb el Mannheimer. L'altra cara de la moneda és l'Atlètic, que va perdre (4-2) contra el Complutense després de fer una mala segona part. Els terrassencs, però, volen repetir la fita de l'any passat i arribar a la final a quatre europea. El primer escull serà el Lisnagarvey irlandès, poc habitual en les fases decisives de la màxima competició europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)