Handbol

Handbol

barça

Gonzalo es lesiona en el pitjor moment

Handbol. El porter, que s'opera avui, es perdrà probablement els dos partits de la Champions contra el Kiel

Mala notícia per al Barça Lassa d'handbol. El porter titular, Gonzalo Pérez de Vargas, es va fer en l'entrenament d'ahir una fractura al dit de la mà esquerra i avui mateix serà operat. No és una lesió d'extrema gravetat, però el problema és que l'equip de Xavi Pascual ha d'afrontar la setmana vinent els quarts de final de la lliga de campions contra el Kiel. El primer partit es juga el dia de Sant Jordi i la tornada, al Palau, el 29.

El club anunciarà avui el període de baixa del porter internacional, però difícilment es recuperarà en deu dies després d'haver passat pel quiròfan. A més, el seleccionador espanyol, Jordi Ribera, ja el va donar ahir mateix per descartat pels partits contra Àustria del 2 i el 5 de maig.

La lesió de Gonzalo s'afegeix a la del central Lasse Andersson, que es perdrà tota la temporada per una operació en un genoll. Andersson va ser substituït en la lliga Asobal per Antonio Garcia. Si es confirma la baixa de Gonzalo, l'equip quedarà sota els pals a les mans de Ristovski contra un rival que té dos dels millors porters del món en la seva plantilla, Landin i Wolff.

Xavi Pascual haurà de convocar en els propers partits algun dels porters filial: Forns, Francisco o Pérez Herms.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)