Handbol

Handbol

Barça

“Les lesions formen part de l'esport”

Handbol. Xavi Pascual desconeix el temps de baixa de Gonzalo Pérez de Vargas, però afirma que lamentar-se'n “no serveix de res”

El Barça afronta aquesta tarda a Lleó (17 h) el partit més complicat que li queda de temporada. L'Ademar de Rafa Guijosa és el segon classificat i ja va estar a punt de guanyar al Palau en la primera volta (26-25). Ara la ratxa del Barça de victòries a la lliga és de 115 partits, però no tot són bones notícies al Palau Blaugrana. Gonzalo Pérez de Vargas es va operar dijous d'una fractura al dit petit de la mà esquerra i el club no es vol definir sobre el temps de baixa. Amb tot, és impossible que jugui els partits de la lliga de campions contra el Kiel (23 i 29 d'abril) i el més probable és que estigui a punt d'aquí un mes.

“No sé quant de temps de baixa estarà Gonzalo; caldrà veure la seva evolució. Ara em plantejo els partits amb els jugadors que tinc. Les lesions formen part de l'esport i lamentar-se'n no serveix de res”, va explicar ahir el tècnic blaugrana, que convocarà el jove porter del filial Gerard Forns per jugar avui contra l'Ademar, invicte aquesta temporada a la seva pista. “És un equip molt solvent, sobretot en defensa, però també amb un atac molt elaborat i amb jugadors que saben on han d'estar en tot moment”, va assenyalar el tècnic blaugrana. L'Ademar té la millor defensa de la lliga (580 gols en contra, 24,17 de mitjana) i avui se les haurà contra el millor atac (804 gols, 33,5 de mitjana). L'última victòria de l'Ademar a casa contra el Barça va ser la temporada 2007/2008.

El partit 400 de Viran Morros

Viran Morros jugarà aquesta tarda el seu partit 400 a la lliga Asobal. El defensa va debutar en la màxima categoria la temporada 2001/02 en l'equip blaugrana. Posteriorment va jugar en el Teucro, l'Ademar i el Ciudad Real abans de tornar al Barça l'estiu del 2011. Dels 399 partits jugats, Morros n'ha disputat 164 amb la samarreta del Barça, equip amb el qual ha fet 62 dels 493 gols que ha marcat en la lliga. Raúl Entrerríos, per la seva banda, jugarà el seu partit 450 en la lliga, el 190 com a blaugrana. El central ha marcat 1.333 gols a l'Asobal, 493 amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)