A un punt del títol

Handbol. El Barça pateix a la pista de l'Ademar, però aconsegueix la 116a victòria consecutiva en la lliga i la podrà sentenciar en el proper partit

ADEMAR 27 BARÇA LASSA 28

ADEMAR:Cupara, López (8), García (5), Carou, Piñeiro, J.J. Fernández (4), Costoya (6) –set inicial–; Biosca, Simonet, Pérez (1), Matías (3), Sampaio, D. Fernández, J. Fernández, Marqués i Huerta.BARÇA LASSA:Ristovski, Tomàs (5), Entrerríos (4), Sorhaindo (1), Rivera (7), Mem (5), Jallouz –set inicial–; Ariño (1), N'Guessan (1), Syprzak (1), Morros, Forns, Jícha, Gómez, Lazarov (2) i García (1).PARCIALS:3-3, 3-6, 7-8, 7-12, 9-13, 11-15; 13-18, 15-21, 19-24, 21-25, 25-26 i 27-28.ÀRBITRES:San José i Mosquera.

La propera (22-04-17)

Osca-Anaitasuna; Fraikin Granollers-Puente Genil; Guadalajara-Port Sagunt; Barça Lassa-Bidasoa; C. Encantada-Ademar Lleó; Benidorm-Go Fit; Valladolid-Villa de Aranda; Cangas-Naturhouse la Rioja.

El Barça Lassa va patir de valent a la pista de l'Ademar, però va aconseguir encadenar la seva 116a victòria en l'Asobal (27-28), que ja en són 150 si es compten també la resta de competicions estatals. El resultat deixa l'equip de Xavi Pascual a només un punt del títol de lliga. L'equip lleonès va tenir a tocar l'oportunitat d'estroncar l'extraordinària ratxa del Barça amb una última acció de l'exblaugrana Juanín García, que no va poder superar el porter Ristovski, titular en substitució del lesionat Gonzalo Pérez de Vargas.

El Barça va començar afinat i ja dominava de sis gols en el minut 23 (7-13). L'efectivitat de Mario López –màxim golejador del partit, amb vuit gols– i els canvis que va introduir Rafa Guijosa van permetre a l'Ademar fer un parcial de 4-0 i arribar al descans amb quatre gols de desavantatge (11-15). La segona part va començar amb un Barça un altre cop dominant i recuperant els sis gols de marge (19-25). L'Ademar, molt aguerrit, no es va donar per vençut i es va posar a un sol gol del Barça. Juanín va tenir l'oportunitat d'empatar amb un llançament ras, però Ristvoski li va endevinar les intencions i el va aturar.