Ciclisme

Tiago Ferreira i Clàudia Galicia, els més forts a la Volcat

Ciclisme. El portuguès va treure 4 minuts a Jiri Novak, que sortia líder en la tercera etapa

El campió del món de marató, Tiago Ferreira, va aconseguir ahir el seu quart triomf en la Volcat després de treure més de quatre minuts a Jiri Novak en la tercera etapa, de 42 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu amb sortida i arribada a Igualada i pas per Sant Martí de Tous. Ferreira (DMT Racing Team), que ja havia guanyat la segona etapa abans d'ahir, va eixugar l'1:40 de marge que li treia el seu company d'equip, que finalment va ser tercer a la general. Ben Zwiehoff (Bergamont Factory Team) va acabar segon i Francesc Guerra (Buff Scott), cinquè.

Manté el to

Tot just una setmana després de ser tercera en la general de la copa del món d'esquí de muntanya a la Vall d'Aran –no va competir perquè el títol en la modalitat esprint de la cita anterior li ho garantia– Clàudia Galicia es va mostrar tant o més superior respecte als rivals que Ferreira. Amb el triomf parcial en les dues primeres etapes, la corredora del Polar Trek va gestionar molt bé el seu avantatge i va ser segona ahir a tres segons de l'alemanya Bettina Janas. Katja Montani (Greenhill) va ser segona a la general i Anna Ramírez (Lointek), tercera.

548 participants van creuar la línia d'arribada ahir, en una edició amb participants de 20 països que van fer 180 quilòmetres amb 4.600 metres de desnivell repartits en tres etapes a l'Anoia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)