Ciclisme

CICLISME

Guillem Garcia es posa líder de la copa estatal, a la Canonja

L'olotí del Bicis Esteve va guanyar la tercera edició de la Cursa 15 d'Abril a la Canonja, la segona prova del calendari de la copa estatal júnior, de la qual Guillem Garcia és nou líder de la general. Garcia va superar Adrián González (Fundación Víctor Sastre) i Lorenzo Pardo (Jiménez Ganga-Primotti) en un etern esprint, després de comptar amb una gran tasca del seu company Isaac Vilarrasa. L'anterior líder, el brasiler Leonardo Enrique Finkler (Cartagena-Esetec), va entrar en un segon grup a 13 segons del vencedor d'una cursa de 108,5 quilòmetres amb tres ports de segona categoria (Alforja, Porrera i la Teixeta). Garcia té ara 114 punts i Finker, 105. La següent cita és el 28 de maig: la Cursa Ciclista del Llobregat Navàs-Sant Boi.