Tennis

tennis

open banc sabadell

Invitació per a Robredo a Barcelona

Tennis. L'Open Banc Sabadell concedeix una ‘wild card‘ al campió del 2004, que ha jugat 15 vegades el torneig

L'olotí Tommy Robredo (1982) ha rebut la primera wild card (invitació) del Barcelona Open Banc Sabadell, que començarà dissabte a les pistes del RCT Barcelona. Robredo, que gràcies al gest del seu club accedirà directament al quadre principal, va ser el vencedor del torneig el 2004 i l'ha jugat 15 vegades.

Robredo, que va arribar a ser el número 5 del món, figura ara en el lloc 300 de la llista mundial per culpa d'una llarga absència de les pistes després de ser operat en el colze. Posteriorment també va tenir una lesió al peu, fet que ha motivat el seu descens en el rànquing. Malgrat tot, aquest any sembla haver començat una lleugera recuperació, com va demostrar la setmana passada a l'obert del Marroc, on va ser capaç de tombar el búlgar Grigor Dimitrov. Amb 35 anys, el jugador, que resideix a Sant Cugat, no es rendeix i vol aprofitar la temporada de terra batuda, la seva millor superfície, per fer-se valer i tornar a pujar llocs a l'ATP.

Derrota contra Gilles Muller

Tommy Robredo no va poder plantar cara ahir al gegant luxemburguès Gilles Muller –28è de l'ATP– en la primera eliminatòria del Masters 1.000 de Montecarlo. El garrotxí va cedir en dos sets (6-2 i 6-2) i ja no té cap més partit fins a l'Open Banc Sabadell. També va cedir en el seu primer partit el barceloní Marcel Granollers, que va perdre contra el veterà italià Paolo Lorenzi per 6-2 i 6-4. Nova Dkjokovic, per la seva banda, va derrotar Gilles Simon (6-3, 3-6 i 7-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)