Futbol sala

Un “espectacle lamentable”

Futbol sala. L'entrenador del FC Barcelona Lassa critica l'actitud dels seus jugadors en la inesperada derrota de diumenge al Palau contra el Magna (1-6) i també qualifica el partit de “desastre amb majúscules”

L'entrenador del FC Barcelona Lassa de futbol sala no s'ha mossegat la llengua en una entrevista al web de la lliga (www.lnfs.es) parlant de la derrota de diumenge contra el Magna (1-6) al Palau. “Va ser un espectacle lamentable; no vam saber gestionar la pressió i vam tenir problemes d'actitud. Es va demostrar que si no correm som un equip vulgar”, va manifestar el tècnic, que dona per perduda la primera posició de la fase regular. “El Magna no va fer el millor partit de la seva vida ni tampoc ens va donar una lliçó i tenia poques rotacions; el problema va ser nostre”, hi va afegir. Recordant detalls del partit de l'equip, Plaza va ser molt crític: “Va ser un desastre amb majúscules, sobretot en la segona part a partir del segon gol, que ens va treure de polleguera. Vam demostrar que no estem acostumats a jugar amb porter jugador.”

L'entrenador també va lamentar l'actitud de l'equip: “No puc entendre que, després d'haver-nos deixat la vida en el partit anterior, el dia que ens havíem de reivindicar com a líders no tinguéssim la mateixa actitud.”

La derrota contra el Magna, partit en què va tornar Sergio Lozano, deixa el Barça a dos punts de l'Inter Movistar quan només falten dues jornades perquè es completi la fase regular. Els madrilenys, doncs, ho tenen tot a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)