Atletisme

Xoc de trens a Londres

Atletisme. El canvi d'horari en les proves del mundial permetrà veure un duel inèdit entre Van Niekerk i Bolt en els 200 m

La IAAF ha decidit canviar els horaris del mundial d'atletisme de Londres per satisfer la petició del recordista mundial dels 400 m, Wayde van Niekerk, que té la intenció de competir també en els 200 m. Això provocarà, amb tota seguretat, un dels duels més esperats de l'any contra Usain Bolt, que ha dit que es vol acomiadar de l'atletisme a Londres amb els títols en els 100 i els 200 m, proves en què té els rècords del món. Van Niekerk té una millor marca en els 200 m, de 19.94, però durant tot el 2016 no va competir en la prova. La decisió beneficiarà velocistes ràpides en els 200 i 400 m de la categoria femenina, com ara Allyson Felix i Shaunae Miller.

El ritme de venda d'entrades per al campionat és altíssim i ja se superen les 600.000, incloent els tiquets per a nens que es venen precisament amb el nom d'Usain Bolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)