Atletisme

La 21a Cursa Ciutat de Girona remarca el seu esperit popular

Atletisme. S'eliminen la mitja marató i la cursa de 10 km, que es traslladaran possiblement a la tardor, i es faran la cursa de 5 km i les proves de promoció de la dotzena minicursa

La 21a Cursa Popular Ciutat de Girona, que tindrà lloc el diumenge 7 de maig, remarcarà el seu caràcter popular i familiar amb l'eliminació de la mitja marató i la cursa de 10 km i la potenciació de la cursa de 5 km. Això no significa que la mitja marató deixi de fer-se. Isabel Muradàs, regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, va anunciar en l'acte de presentació de la prova que s'està treballant per fer la mitja marató i la cursa de 10 km en una altra data, molt possiblement la tardor que ve.

La cursa de 5 km serà, doncs, l'única per a adults al llarg de la matinal d'atletisme, en la qual es farà, també, la 12a edició de la minicursa, amb quatre categories i recorreguts diferents (de 1.000, 500 i 250 m) en funció de l'edat. El punt neuràlgic de les proves serà davant de l'Hipercor, empresa organitzadora de la prova juntament amb el consistori gironí. Totes les curses tindran la sortida i l'arribada en aquest punt. La de 5 km consistirà en un recorregut íntegrament urbà que passarà per alguns dels punts neuràlgics de la ciutat, com ara la Devesa, Correus i la plaça Catalunya. Les curses de promoció tindran un recorregut d'anada i tornada només per la carretera de Barcelona.

Les inscripcions a totes les curses són gratuïtes i es poden realitzar fins al 3 de maig, si es formalitzen per internet, o en els centres escolars o fins al 5 de maig si es fa de manera presencial al punt habilitat a la planta baixa de l'Hipercor.

21a Cursa Popular de Girona
5 km
10.05 h
12a Minicursa
Aleví i benjamí (1.000 m)
9.15 h
Prebenjamí (500 m)
9.30 h
Barrufets (250 m)
9.40 h
Barrufets acompanyats (250 m)
9.50 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)