Lliga Asobal

El Granollers no falla

Handbol. Supera el Puente Genil al Palau i té pràcticament garantit el quart lloc a l'Asobal i la classificació per a la copa de l'EHF

FRAIKIN 31 P. GENIL 26

FRAIKIN GRANOLLERS:Álamo, Cabanas (8), Arnau Garcia (3), Figueras (5), Cañellas (3), Resina (4), Da Silva –equip inicial–, Porras (2), Flores, Marc Garcia (1), Ferrer, Pérez, Cumplido (3), Gassama (2), Kasal i Sastre.PUENTE GENIL:Oliva, Melgar (3), Revin, Rudovic (3), Vázquez (6), Díaz, Domènech –equip inicial–, Castro (4), Moya (5), Cuenca (2), De Hita, Josic, Muñoz (2) i Moreira (2).PARCIALS:4-1, 7-5, 8-8, 13-9, 15-11, 17-11; 19-12, 21-14, 23-17, 26-20, 31-22 i 31-26.ÀRBITRE:Carlos Gude i Juan J. Gude. Van excloure Marc Garcia, Ferrer, Gassama, Kasal, Moya, De Hita i Revin.

El Fraikin Granollers va fer un pas més per segellar el quart lloc de l'Asobal i la classificació per a la copa de l'EHF amb una victòria folgada al Palau Olímpic contra el Puente Genil. El triomf dels vallesans, combinat amb la derrota de l'Anaitasuna entre setmana a la pista de l'Osca, deixa l'equip amb el quart lloc pràcticament garantit.

Els jugadors de Carlos Viver van encarrilar el triomf en una bona primera part (17-11). Tanmateix, els visitants van mantenir el partit igualat els 19 primers minuts. A partir de llavors la defensa vallesana, amb Álamo fent aturades de mèrit, es va fer més forta i l'equip va completar un parcial de 7-3 amb un contraatac d'Adrià Cumplido (17-10). A la segona part la diferència va arribar fins a nou gols (31-22) i només el relaxament lògic dels de casa va permetre als visitants maquillar el resultat.