Més esport

El Santi Silvas i molt més

Tennis. La Fundació Privada Tommy Robredo presenta l'obert de tennis en cadira de rodes que es farà a Olot el juny i les accions que duu a terme

L'Obert Memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes es farà del 15 al 18 de juny a les instal·lacions del CN Olot, en la novena edició d'un torneig presentat ahir al Real Club de Tennis Barcelona 1899 amb motiu del Barcelona Open Banc Sabadell 65è Trofeu Comte de Godó.

Tommy Robredo, president de la fundació que organitza el torneig, va explicar els detalls d'una cita consolidada en el calendari estatal i que comptarà amb les novetats de jugadors de tennis en quad o una exhibició de tennis per a persones amb discapacitat visual; gràcies a Sound Tennis. A més, el tennista garrotxí va explicar la tasca de la fundació amb l'Institut Guttmann mitjançant el tennis en el procés de rehabilitació de pacients i l'aposta de la Fundació Privada Tommy Robredo per la sensibilització en els joves sobre la inclusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)