Tennis

El Godó, sense Nishikori

Kei Nishikori, campió de l'Open Banc de Sabadell Trofeu Comte de Godó en les dues últimes edicions, no podrà participar en l'edició d'enguany per culpa d'un contratemps físic al canell dret. Lesionat en el Masters 1.000 de Miami, el japonès va provar de forçar a Barcelona per estar a punt en el seu debut, que s'havia de produir dimarts que ve, però en l'entrenament d'ahir al matí va tornar a fer-se mal i no podrà participar en el torneig. El sorteig havia ofert un quadre amb unes hipotètiques semifinals que enfrontaven Nishikori amb Rafa Nadal, per un costat, i Andy Murray amb Dominic Thiem, per l'altre. El balear evita, doncs, l'enfrontament amb el rival més dur. Si vol ser a la final, però, haurà d'eliminar el guanyador del partit entre Olivo i Dutra-Silva i, en la tercera eliminatòria, podria trobar-se amb David Ferrer, mentre que a quarts el més normal és que jugui contra Zverev. Per l'altra part, Murray s'estrenarà amb el vencedor del duel entre Tomic i Brown. En els vuitens podria enfrontar-se a Feliciano López i, a quarts, a Roberto Bautista o a Albert Ramos, que es trobaran en la tercera eliminatòria.

El quadre té 48 jugadors amb cinc convidats i sis jugadors de la prèvia que es juga aquest cap de setmana. Els setze caps de sèrie estan exempts en la primera eliminatòria. A més d'Andy Murray, el número 1, i del català Tommy Robredo, els organitzadors han convidat l'alemany Zverev, paradigma de la nova generació amb 19 anys, el suec Mikael Imer i el català Albert Montañés. Amb 36 anys i dotze participacions, el rapitenc, que s'enfrontarà en el primer partit a Guillermo García-López, anunciarà la retirada durant el torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)