Golf

Reid encarrila la victòria

Golf. L'anglesa va presentar una targeta de 62 cops, amb què va igualar el rècord del camp sitgetà i es va situar líder de l'Estrella Damm Mediterranean Ladies

L'anglesa Melissa Reid va firmar una esplèndida targeta de 62 cops, nou sota el par, i es va situar líder després de la tercera jornada de l'Estrella Damm Mediterranean Ladies Open que es disputa al Club de Golf Terramar de Sitges desbancant la mallorquina Núria Iturrios, que havia acabat el segon dia primera. Reid, segona en el rànquing de golfistes amb més guanys el 2017, a més d'embutxacar-se sis tornejos, va saber aprofitar el vent que va visitar el camp per aconseguir deu birdies. L'actuació li va permetre liderar el torneig amb 199 cops (-14) i avui sortirà a defensar els quatre que té d'avantatge respecte a la navarresa Carlota Ciganda, l'anglesa Florentyna Parker, la malaguenya Azahara Muñoz i la sueca Anna Nordqvist. A més, els 62 cops suposen la millor volta del torneig i igualar el rècord del camp.

La mallorquina Iturrios es va mostrar irregular d'entrada, amb tres bogeys en els primers sis forats, i no va ser capaç de rescabalar-se.

Gemma Fuster, l'única supervivent de les sis catalanes que van començar el torneig, va aconseguir seguir endavant, encara que amb l'actuació més discreta de les tres al camp sitgetà. Va presentar una targeta de 78 cops amb un birdie en el forat nou, però amb un total de sis bogeys i un doble bogey per acabar que la van deixar amb un 222 cops (+9). Avui, Fuster saltarà al camp a un quart de deu del matí amb la voluntat de millorar les prestacions i acabar la cita amb bones sensacions.

LA PROTAGONISTA

Ahir tenia al cap el -10 per tenir possibilitats amb vista a diumenge, i m'ha anat molt bé
Carlota Ciganda
jugadora navarresa
Tercera jornada
1r. M. Reid (Ang)
199 cops (-14)
2n. C. Ciganda (Esp)
203 (-10)
3r. F. Parker (Ang)
203 (-10)
4t. A. Muñoz (Esp)
203 (-10)
5è. A. Nordqvist (Sue)
203 (-10)
6è J. Haglund (Sue)
205 (-8)
70è.G. Fuster (Cat)
222 (+9)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)