Lliga de Campions

El Barça Lassa perd el primer assalt contra el Kiel (28-26)

Handbol. L'eliminatòria és oberta i el conjunt blaugrana tindrà la possibilitat d'accedir a la final a quatre de Colònia si guanya per més de tres gols dissabte vinent al Palau

El Barça Lassa ha perdut el primer assalt dels quarts de final de la Lliga de Campions a l'Sparkassen Arena de Kiel (28-26), però el resultat és prou ajustat i l'eliminatòria quedarà oberta amb vista a la tornada de dissabte vinent al Palau Blaugrana. L'equip alemany, amb Marko Vujin com a gran referent en atac –10 gols–, ha portat la iniciativa, però el conjunt català ha sabut sobreviure als moments més delicats i mai ha deixat que la diferència en el resultat s'eixamplés excessivament.

Amb molta intensitat i una defensa al límit del reglament, el Kiel ha tingut el Barça contra les cordes (9-4) superat el primer quart d'hora de joc. Els canoners blaugrana han començat a afinar la punteria i la defensa d'anticipació, amb Filip Jícha com a principal protagonista, ha permès que el conjunt català retallés diferències i s'arribés al final del primer acte amb un parcial de 16-15. En la segona meitat s'ha repetit el guió. El Kiel ha obert una escletxa de 4 gols (23-19), però les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, que després de la lesió ha reaparegut a la segona part, ha donat ales a l'equip català, que al final ha signat un ajustat 28-26.