Atletisme

atletisme

marató de londres

Keitany signa la segona millor marca de la història

Atletisme. La kenyana va obtenir el tercer triomf en la marató de Londres amb un registre de 2h17:01, el millor en una cursa únicament femenina

La kenyana Mary Keitany, de 35 anys, va signar ahir la seva tercera victòria en la marató de Londres i va acreditar la segona millor marca de la història (2h17:01), la millor en una cursa únicament femenina. El registre de Keitany només queda darrere de la plusmarca mundial de la britànica Paula Radcliffe (2h15:25), aconseguida també a Londres ja fa més de 14 anys (2003). La fondista kenyana va sortir com un coet –el pas de la mitja marató va ser de 1h06:53– i l'etíop Tirunesh Dibaba es va haver de conformar amb el segon lloc, tot i aconseguir la tercera marca de la història (2h17:56).

La pugna en la prova masculina també va ser per a un corredor kenyà, el jove Daniel Wanjiru, que es va saber dosificar a la perfecció per arribar vencedor amb 2h05:48, i deixar enrere el gran favorit, l'etíop Kenenisa Bekele (2h05:57). El plusmarquista de 5.000 i 10.000 m va tenir una crisi poc després del quilòmetre 22, però després es va recuperar i a punt va estar de caçar Wanjiru en el tram final.

Mínima per a Lamdassem

El lleidatà Ayad Lamdassem va complir el seu objectiu i va aconseguir la mínima mundialista (2h13) després d'acabar onzè amb 2h12:30. El segovià Javi Guerra va ser novè (2h10:55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)