Rugbi

El Castelldefels s'emporta el títol

Rugbi. Va dominar des de l'inici la final de la divisió d'honor catalana i va derrotar el RC Sitges per 19-39

El Castelldefels RUC va guanyar el títol de la divisió d'honor catalana en derrotar en la final el RC Sitges per 19-39 a l'estadi de rugbi de la Foixarda. Amb aquesta victòria podrà disputar la fase d'ascens a la divisió d'honor B estatal. El conjunt del Baix Llobregat va dominar des de l'inici, va inaugurar el marcador força aviat i va arribar al descans amb avantatge, 5-11.

L'equip que dirigeix Lucho Cabanés va inaugurar el marcador amb un assaig en el minut quinze i, poc després, el Sitges va empatar (5-5). A partir d'aquí, però, el Castelldefels va començar a sumar punts gràcies al seu encert en els cops de càstig i es va arribar al descans amb un resultat de 5-11 al seu favor. En la segona meitat va continuar l'encert anotador de Castelldefels, i després de dos assajos –en va aconseguir quatre–, es va situar amb un clar 5-32. El Sitges va seguir lluitant i va retallar una mica el resultat fins al 19-39 final.

El Castelldefels va ser cinquè de la fase regular i s'ha mostrat intractable en el play-off. En els quarts va derrotar el CE Universitari (14-22) i en la semifinal es va desfer de l'anterior campió, el FC Barcelona C, (21-30).