Esports de muntanya

CURSES DE MUNTANYA

Mig miler de corredors a Blanes

Cinc-cents corredors van participar en la quarta edició de la Trail Costa Brava, amb un recorregut de 22 quilòmetres de Tossa a Blanes amb 800 metres de desnivell tot i resseguir la línia costanera. Les inscripcions estaven esgotades ja deu dies abans de la prova, consolidada en el calendari. Pere López (Segurartic Fondistes Blanes), segon l'any anterior, va ser el guanyador absolut amb 1h59:04, mentre que Imma Boada (Ronhill Spain) va ser la vencedora en la categoria femenina. La Trail Costa Brava era la quarta prova del calendari Blanes X Runners 2017, i la següent és el 24 de juny: l'escalada a Sant Joan.