Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Divisió d'Honor

Un bon moment per gaudir

Hoquei sobre herba. Els quatre millors equips de la lliga, tots en un gran estat de forma, seran a Can Salas per disputar-se la divisió d'honor

És la darrera cita de l'any i, segurament, la més esperada. Els quatre millors equips de la divisió d'honor seran entre avui i demà a Can Salas per disputar-se el títol de lliga, propietat de l'Egara. “Tinc unes ganes boges que comenci. Fins i tot, una mica d'ansietat. Se m'ha fet llarga la setmana”, explica Ramon Romeu, defensa egarenc que penjarà l'estic quan acabi la final a quatre. Els ratllats es veuen les cares avui (15.15 h) amb el Club de Campo madrileny, al qual han guanyat en els tres partits en què s'han enfrontat aquesta temporada. “No ens en podem refiar perquè arriben en un bon moment i són un equip farcit d'individualitats”, explica Romeu, que recorda que el Club de Campo té un dels millors llançadors de penal de la lliga. Després de superar la Complutense en el play-off amb solvència, els egarencs volen mantenir el ritme dels darrers partits i reeditar el títol que l'any passat van aconseguir a Madrid després de quinze anys sense fer-ho.

En la primera semifinal (13.15 h), el Polo i l'Atlètic es veuran les cares en la reedició de la final de la copa passada. “Fa un parell d'anys que no els guanyem, tot i que crec que les distàncies s'han escurçat”, considera Jordi Carrera, un dels referents defensius dels terrassencs. “Si pensem que amb història guanyarem l'Atlètic, anem molt equivocats. Si cometem errors els pagarem molt cars”, afirma Migue Masana, un dels capitans del Polo. “L'Atlètic ens posarà les coses molt complicades. El que va passar en la final de la copa ja no val per a res”, hi afegeix el barceloní. Les grades de l'anomenada “catedral” estaran ben plenes per rebre un Polo que ha fet una lliga regular pràcticament perfecta, en què només ha perdut un partit. L'Atlètic, per la seva banda, s'ha mostrat més irregular durant el curs, tot i que els terrassencs arriben a la final a quatre “en un bon moment de maduresa”, analitza Jordi Carrera, que, com Ramon Romeu, penjarà l'estic quan acabi aquesta final a quatre.

El Junior busca la seva primera lliga

El Junior es va classificar ahir per a la final de la lliga. El conjunt santcugatenc va superar (3-2) el SPV-Complutense en un partit en què les vallesanes van arribar a situar-se amb un 3-0 a favor. Un gol en pròpia porta de les madrilenyes va obrir la llauna per a un Junior que va traduir el seu domini amb dos gols més, obra de Pauline Brugts, de penal stroke, i d'Anna Gil. “Hem fet tres quarts molt bons però, al final, les inferioritats ens han penalitzat”, comentava el tècnic santcugatenc, Joan Vidal. En el darrer període, les madrilenyes es van estirar i van trobar el premi del gol. Haurien pogut reduir més distàncies les madrilenyes, però les àrbitres van anul·lar un gol a falta de sis minuts. Lola Riera de stroke va fer el definitiu 3-2 quan sonava la botzina final. A la final espera el Club de Campo, que va superar la Real Sociedad i ha estat el botxí del Junior en les dues darreres finals de copa. “Veig als ulls de les noies que podem guanyar”, va dir ahir Joan Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)