Waterpolo

Waterpolo

Pengen el casquet

Waterpolo. Les jugadores de La Sirena CN Mataró Laura López i Ona Meseguer donen per tancada la seva etapa competitiva

Laura López (Madrid, 1988) i Ona Meseguer (Barcelona, 1988), dos referents del waterpolo català i estatal, han decidit penjar el casquet aquest curs. Després de més d'una dècada competint al màxim nivell, López i Meseguer van jugar el seu últim partit divendres passat a la piscina Joan Serra de Mataró en el duel que va suposar el setè títol de lliga consecutiu del CN Sabadell. El partit va tenir el seu epíleg al vestidor, on, de manera més o menys ostensible, i entre plors de totes les companyes de La Sirena CN Mataró, comunicaven el seu adeu a la competició. El club ja prepara un acte de comiat per a dos dels pesos pesants de la millor època del conjunt maresmenc. Més enllà de la seva última etapa al CN Mataró, les dues jugadores, nascudes el 1988, formen part de la generació daurada de la selecció estatal que va tenir el seu punt culminant amb el subcampionat olímpic a Londres (2012), i els títols mundial (2013) i europeu (2014).

A banda d'aquestes dues baixes sensibles, el Mataró sembla tenir assegurada la continuïtat de Debby Willemsz, Marina Zablith i Liana Dance.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)