Waterpolo

Waterpolo

Maica Garcia aparca la selecció espanyola: “Vull tornar a ser jo”

Waterpolo. La vallesana, una de les millors del món, renuncia al mundial de Budapest per afrontar el cicle olímpic en millors condicions

Maica Garcia, un de les millors boies del món i un puntal de la generació daurada del waterpolo estatal, ha renunciat al mundial de Budapest del juliol perquè necessita un parèntesi després d'onze anys rendint al màxim nivell. “En aquest moment necessitava parar. Dol dir que no a Budapest, però hi ha un límit i som persones. És un tema emocional i personal. No estic gaudint cada minut i, per respecte a les meves companyes i entrenador, he de parar.” La vallesana havia compartit els dubtes amb el seleccionador espanyol, Miki Oca, que l'ha entès i li ha donat suport.

La boia aparca la selecció espanyola, però per tornar-hi més endavant: “Necessito descansar per tornar a ser jo i afrontar el cicle olímpic en les millors condicions.” Serien els tercers Jocs per la subcampiona olímpica i campiona del món i d'Europa, entre altres distincions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)