Futbol sala

Futbol sala

'Play-off' de Lliga

El Barça, contra l'inconscient

Futbol sala. Els blaugrana ni pensen en un hipotètic tercer partit i volen certificar l'accés a les semifinals de la lliga avui mateix

Ni parlar-ne, d'un tercer partit. Aquesta consigna plana sobre el vestidor d'un Barça que rep avui el Palma (21.15 h, Esport3) en el segon duel de l'eliminatòria de quarts del play-off de lliga. Els blaugrana, que divendres van sumar el primer punt del duel, no volen caure en la temptació de pensar que tenen dues oportunitats. “L'inconscient ens diu que tenim una segona oportunitat de tancar l'eliminatòria diumenge, però això seria fatal per a nosaltres”, considera el tècnic del Barça, Andreu Plaza, que només té la baixa de Rómulo, lesionat de llarga durada.

Tot i saber que el Palma no afrontarà el partit igual que divendres passat, l'objectiu és mantenir un guió similar. “Vam tancar bé la defensa, en Paco va estar extraordinari i vam tenir molt efectivitat. Hem de seguir aquesta línia”, assegura Rafa López, jugador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)