Futbol sala

El Catgas és David

Futbol sala. Avui té la primera de dues oportunitats d'eliminar l'Inter, el campió, i classificar-se per a les semifinals

En una de les històries més èpiques de la Bíblia, David va vèncer el gegant Goliat amb enginy i coratge. Com va passar diumenge passat a Santa Coloma, en què el Catgas va guanyar en els penals el primer punt de l'eliminatòria de play-off al totpoderós Inter. Avui (14 h, Esport 3) els colomencs tenen la primera de les dues possibilitats de confirmar una gesta memorable, eliminar el campió de les darreres tres lligues i flamant vencedor de la UEFA Futsal Cup, el Movistar Inter. “Són el millor equip del món”, coincideixen a dir el tècnic del Catgas, Óscar Redondo, i Sepe, un dels capitans. “Abans del primer partit, ho vèiem negre i ara la cosa ja és de color gris”, comenta el colomenc.

Cos tècnic i plantilla han preparat el partit com si no hi hagués un tercer partit. “Ens ho juguem tot a una carta. Si hi hagués un tercer partit diumenge, arribaríem molt justos de físic”, comenta Redondo. “Després del partit, la pròrroga i els penals, vam necessitar un parell de dies per recuperar-nos”, recorda Sepe, que espera un guió similar al del duel que va obrir l'eliminatòria. “Intentarem arribar vius i amb possibilitats al final”, diu el capità.

“L'Inter defensa molt bé, ens farà una pressió asfixiant. I té un joc d'equip espectacular. Va molt més enllà de les individualitats que tots coneixem”, analitza Óscar Redondo, que recorda que, des que la lliga es disputa al play-off, el vuitè mai ha superat el líder. Avui, però, el Catgas vol ser David.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)