Tennis

Muguruza es retira de la semifinal per una lesió

Tennis. Djokovic i Zverev jugaran la final del Masters 1.000 de Roma

Garbiñe Muguruza es va retirar en el primer set de la semifinal del Masters 1.000 de Roma per un a lesió. L'ucraïnesa Elina Svitolina (8) estava guanyant a la catalana d'origen veneçolà (3) per 4-1 en el moment de la retirada. Svitolina s'enfrontarà avui en la final a la romanesa Simona Halep (6), que va derrotar l'holandesa Kiki Bertens (15) per 7-5 i 6-1.

La final masculina de Roma enfrontarà el serbi Novak Djokovic (2) i l'alemany Alexander Zverev (16). Djokovic va acabar primer el partit de quarts de final contra l'argentí Juan Martin del Potro, que s'havia suspès per la pluja, i va guanyar per 6-1 i 6-4, i més tard va derrotar l'austríac Dominic Thiem (8) amb molta comoditat, per 6-1 i 6-0. Alexander Zverev es va desfer en l'altra semifinal del nord-americà John Isner per 6-4, 6-7 (5) i 6-1.

En la modalitat de dobles, el barceloní Marcel Granollers i el croat Ivan Dodig –vuitens favorits– es van classificar per a la final en vèncer per un doble 6-3 els primers caps de sèrie del torneig, el finlandès Henri Kontinen i l'australià John Peers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)