Futbol sala

futbol sala

El Catgas cau amb el cap alt

Futbol sala. Els colomencs posen entre les cordes el Movistar Inter, es queden a un sospir de forçar la pròrroga però acaben acomiadant-se de la temporada deixant una bona imatge

INTER 4 CATGAS 2

MOVISTAR INTER:Jesús Herrero, Rivillos, Rafael, Ricardinho i Carlos Ortiz –cinc inicial– Daniel, Gadeia, Darlan, Lolo, Borja i Pola.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Dani Salgado, Javi Rodríguez, Sepe i Maxi Rescia –cinc inicial– Pablo del Moral, Corvo, Sergio González i David Álvarez.GOLS:1-0 (3') Ricardinho. 2-0 (17') Pola. 3-0 (31') Daniel. 3-1 (33') Javi Rodríguez. 3-2 (37') Maxi Rescia. 4-2 (40') Ricardinho.ÀRBITRE:Moreno i Ramos.PÚBLIC:Uns 2.900 espectadors al Jorge Garbajosa de Torrejón.

El Catgas Energia Santa Coloma va acomiadar-se ahir de la temporada. El Movistar Inter, flamant campió d'Europa i el gran candidat a aixecar el títol de lliga, va haver de suar sang, però, per superar el conjunt colomenc. El comiat de la temporada, a més, suposa l'adeu definitiu de l'emblema Dani Salgado, que ahir es va posar la samarreta colomenca per última vegada, i d'algun dels seus companys que tampoc seguirà al club. Es preveu un estiu farcit de canvis a l'entitat que dirigeix Vicenç Garcia. Tot i perdre, ahir, el Catgas va oferir una bona imatge i l'equip va caure amb el cap ben alt.

I això que Ricardinho, com ja va passar en el segon assalt, va avançar-se quan no s'havia arribat ni al tercer minut. El xut llunyà amb què va batre Prieto, a més, va recordar molt el de dissabte. La resta de matx, però, va tenir un guió diferent. El Catgas va saber reaccionar bé al gol, va estirar les línies i va poder jugar de tu a tu al totpoderós Inter. Fins i tot, Dani Salgado i Maxi Rescia van tenir l'ocasió d'empatar però, com ja va passar dissabte, Jesús Herrero va estar extraordinari.

En el relat del segon assalt, l'Inter va trencar el partit abans del descans i ahir, després del 2-0 de Pola quan millor jugava el Catgas, semblava que la història podia ser similar però, lluny d'això el Catgas no es va desenganxar del partit. I això que Daniel va fer el tercer quan només quedaven nou minuts per finalitzar el temps reglamentari. Semblava que ho tenia tot perdut el Catgas però, amb Sepe exercint de porter jugador, el conjunt colomenc va reaccionar. En la primera opció amb atac de cinc, Javi Rodríguez va retallar distàncies i quan el Catgas atacava amb el cor, Maxi Rescia va fer el 3-2 (37') que cridava a l'esperança i posava la por al cos del flamant campió d'Europa. L'agressivitat colomenca, però, havia fet que el comptador de faltes pugés i quan els colomencs ho intentaven a la desesperada, van cometre la sisena falta, castigada amb un doble penal que va transformar Ricardinho. El Catgas acomiada el curs amb el cap alt.

Inter-Xota, segona semifinal

Des de divendres, la primera semifinal del play-off del títol de lliga entre el Barça Lassa i El Pozo Múrcia ja estava definida perquè els dos conjunts van solucionar les seves eliminatòries contra el Palma Futsal i el Peníscola, respectivament, per la via ràpida. El primer partit, que es disputarà a Múrcia, es disputarà el cap de setmana vinent. L'Inter i el Xota de Navarra, que va superar 3-5 el Jaén en el tercer partit ahir a La Salobreja, es veuran les cares en la segona semifinal. Com en el duel de quarts, l'eliminatòria també serà al millor de tres enfrontaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)