Handbol

Comiat de tres referents

Handbol. El KH-7 Granollers femení va fer un homenatge a les jugadores Pi i Bonilla, i al tècnic Villanueva, en l'últim partit a casa

Els aficionats del KH-7 Granollers femení van poder acomiadar-se de tres dels referents del conjunt vallesà en les últimes temporades, la capitana Anna Pi, Jessica Bonilla i l'entrenador José Luis Villanueva, que no seguiran a l'equip la campanya que ve. Ho van fer després de l'últim partit a casa de la divisió d'honor femenina, i el petit homenatge va tenir l'afegit de l'alegria per la clara victòria contra l'Helvetia Alcobendas (34-23).

Les jugadores Anna Pi i Jessica Bonilla, totes dues nascudes a Granollers, es retiren de l'handbol d'elit, mentre que el tècnic barceloní deixa la banqueta del conjunt vallesà per motius personals després d'estar al capdavant de l'equip femení des de l'any 2014. El KH-7 Granollers tancarà la temporada dissabte que ve a la pista del Guardes gallec, el líder de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)