Handbol

Jesper Noddesbo

jugador del barça d'handbol

“El més important és que he complert el meu somni”

Handbol. Jesper Noddesbo anuncia la seva marxa del Barça Lassa a final de curs després d’una dècada en què ha guanyat tots els títols possibles

“Soc aquí per anunciar que he arribat a un acord amb el club. No seguiré l’any vinent. No ha estat fàcil prendre aquesta decisió, però era necessari. Tornaré a jugar al meu país. Ara m’adono que ha estat un privilegi jugar en aquest club, on he pogut viure el meu somni. He format una família aquí i m’emporto dues catalanes petites a Dinamarca.” Amb aquestes paraules, i visiblement emocionat, va començar Jesper Noddesbo (Herning, 1980) el monòleg en què anunciava la seva marxa del Barça a final de curs. Amb un any de contracte encara pendent i havent assumit el rol de tercer pivot de l’equip en les últimes temporades, tanca una dècada en el club blaugrana per començar a preparar la transició a l’etapa d’exjugador. El pivot danès va comparèixer al costat de Joan Bladé, directiu responsable de la secció, Albert Soler, director d’esports professionals, i de David Barrufet, mànager de la secció, i en presència del cos tècnic i de tots els companys de vestidor. Tot i que no ho va fer oficial, sembla que ha rebut una oferta per vincular-se al Silkeborg.

Noddesbo, el pivot de les rosques exquisides, marxarà del Barça amb una col·lecció de títols impressionant. De moment, i en espera del que passi la setmana vinent en la final a quatre de Colònia, i la següent en la copa a Lleó, ja en són 38. “He guanyat tots els títols possibles en l’àmbit estatal, la Champions, vaig fer la temporada perfecta, amb set de set la 2014/15, i també he marcat un gol al Camp Nou, cosa que pocs danesos poden dir. Aquí deixo els deu millors anys de la meva vida en una ciutat espectacular i un clima que no té res a veure amb el de Dinamarca”, va remarcar. En el capítol d’agraïments, va començar per la seva dona –Rikke, mare de Vida i Luna–, i va prosseguir per Masip, O’Callaghan, i els directius i companys del club. “Ho ha estat tot per mi. Hem crescut junts amb l’equip”, va dir respecte a Xavi Pascual, el seu entrenador. “Sou els millors dins i fora la pista”, va dedicar als companys. I va recordar una de les seves frases preferides, que ja havia pronunciat el dia de la seva presentació, deu anys enrere: “L’handbol sense dolor és com l’amor sense petons.” Noddesbo jugarà demà contra l’Osca (17 h) l’últim partit al Palau com a blaugrana i ja és a punt per al repte de Colònia. “La final a quatre és un torneig collonut. Ho disfrutaré al màxim”, va sentenciar.

He estat un privilegiat. Aquí deixaré els deu millors anys de la meva vida. Deixo el millor equip del món i molts amics
Jesper Noddesbo
He pres la decisió amb el club, però és més difícil del que em pensava. M’he adonat que ja no soc jove, i he pensat en el futur
Jesper Noddesbo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)