Tennis

Tennis

Roland Garros

Granollers, contra Djokovic

Tennis. El sorteig de Roland Garros aparella el jugador català contra el defensor del títol

Marcel Granollers debutarà en el Roland Garros contra el defensor del títol i segon cap de sèrie, el serbi Novak Djokovic, segons es va decidir en el sorteig que es va fer ahir. El català no ha aconseguit guanyar mai Djokovic en els quatre partits que han disputat fins ara. L’altre català del quadre masculí, Albert Ramos, que és el 19è favorit, disputarà la primera eliminatòria contra el jugador romanès provinent de la fase prèvia Marius Copil. Ramos jugaria uns hipotètic vuitens de final contra Djokovic i, si progressés i arribés a semifinals, podria trobar-s’hi amb Rafa Nadal, quart cap de sèrie i el gran favorit, que debutarà contra el francès Benoit Paire.

En l’altra part del quadre, el primer cap de sèrie, Andy Murray, jugarà la primera eliminatòria contra el rus Andrei Zuznetsov. L’escocès jugaria els quarts de final contra el japonès Kei Nishikori, vuitè favorit. Per sota, Stanislas Wawrinka, tercer cap de sèrie, s’enfrontarà amb el jugador eslovac provinent de la fase prèvia Jozek Kovalik. A quarts de final es trobaria amb el croat Marin Cilic, setè favorit. En el quadre femení, la catalana Garbiñe Muguruza, quarta favorita, començarà a defensar el títol contra una altra campiona a París, la italiana Francesca Schiavone. En unes hipotètiques semifinals, s’enfrontaria amb la primera favorita, l’alemanya Angelique Kerber. En l’altra part del quadre, les hipotètiques semifinals serien entre Elina Svitolina i Karolina Pliskova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)