Futbol sala

La decisió final

Futbol sala. El Barça visita avui (13.15 h, Esport3) el feu d’El Pozo en el tercer i definitiu partit de la semifinal

Cara o creu sense xarxa. A Múrcia, on hi haurà gairebé 8.000 persones animant El Pozo en un partit en què els murcians i el Barça Lassa es juguen la classificació per a la final de la lliga, en què ja espera el Movistar Inter. El tercer i definitiu duel de les semifinals està servit després que els blaugrana aconseguissin empatar l’enfrontament amb un triomf contundent (5-1) al Palau Blaugrana dimecres passat. Abans, fa tot just una setmana, El Pozo havia estat millor (3-2) al seu feu. Repte complicat i bonic que, a més, té doble premi; assegurar-se la participació en la propera UEFA Futsal Cup, la màxima competició continental.

El vestidor del Barça té clara la recepta per guanyar a Múrcia com ja va fer en el partit de la lliga regular. “Serà un partit molt igualat, com tots els que hem jugat tota la temporada contra ells, a excepció del 5-1 de l’altre dia. I hi haurà molta tensió. Els àrbitres, ells i nosaltres sabem què hi ha en joc”, analitza Andreu Plaza, tècnic del Barça, que considera que qui menys pensi en el vertigen que suposaria perdre l’eliminatòria tindrà molts números de guanyar. “El segon partit ens va demostrar coses a nosaltres i coses a ells. Els dos equips el tindrem present”, comenta Plaza.

En la línia, Adolfo admet que el triomf de dimecres ha fet que l’equip arribi a la cita definitiva amb la moral pels núvols. “Però no oblidem que a Múrcia no vam saber mantenir el tipus durant els 40 minuts. Al Palau, sí. Hem de repetir-ho”, conclou el jugador blaugrana. Avui, a Múrcia, la decisió final.

LA FRASE

Serà un partit igualat i de molta tensió. Àrbitres, rival i nosaltres sabem què ens juguem
Andreu Plaza
entrenador del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)