Futbol sala

El Barça Lassa jugarà la final de la lliga

Futbol sala. Els d’Andreu Plaza guanyen als penals en el partit de desempat contra El Pozo i també obtenen la classificació per a la UEFA Futsal Cup

EL POZO 2 BARÇA 2

EL POZO MÚRCIA:Fabio, Bebe, Miguelín, Raúl Campos i Álex -equip inicial-, Andresito, Fernan, Marinovic, Matteus i Pito.BARÇA LASSA:Juanjo, Aicardo, Sergio Lozano, Dyego i Ferrao -equip inicial-, Paco Sedano, Marc Tolrà, Joao Batista, Roger, Rafa López, Adolfo i JoselitoGOLS:0-1. Minut 17: Ferrao. 1-1. Minut 21: Fernan. 2-1. Minut 22: Miguelín. 2-2. Minut 34: Dyego.ÀRBITRES:Pablo Delgado Sastre i Carlos Rabadán Sáinz, del comitè valencià. Han mostrat la targeta groga als locals Bebe, Xiulet, Marinovic i Álex i als visitants Aicardo i Dyego i la vermella al també visitant Juanjo, que ha estat expulsat en el minut 15..PÚBLIC:6.000.

El Barça Lassa disputarà la final de la lliga contra el Movistar Inter després de vèncer avui per penals El Pozo Múrcia. El conjunt català també aconsegueix bitllet per participar en la pròxima edició de la UEFA Futsal Cup i salva, de fet, la temporada en l’estrena d’Andreu Plaza.

El partit ha començat amb un ritme pausat i amb els dos equips intentant guardar la seva porteria abans que anar a buscar la contrària, cosa habitual quan hi ha tant en joc com hi havia aquesta tarda a Múrcia. De fet, en els deu primers minuts amb prou feines hi ha hagut intervencions dels porters.

El Pozo s’havia fet amb el comandament del partit davant un rival que perseguia la pilota i a falta de cinc minuts per al final Juanjo, que estava fent una gran feina, ha estat expulsat per tocar la pilota amb la mà esquerra davantAndresito.

Amb Sedano a la porteria blaugrana, el doble penal tampoc l’ha aprofitat Campos, que ha estavellat el seu tret en el peu dret del porter.

Els de Duda, imprecisos amb vista a porteria, tampoc han tret avantatge dels seus dos minuts de superioritat numèrica i els seus molts remats s’han estavellat a les cames dels defensors visitants o els ha repel·lit Sedano, que s’ha mostrat endollat des que ha trepitjat el parquet. En la represa s’ha mantingut la mateixa tònica i en tan sols un minut ha arribat l’1-1, un autèntic golàs.

Fernan, que segons abans havia vist com Sedano li parava un tret a boca de canó, ha fet el més difícil i amb un xut des de la seva pròpia pista ha encertat des de d’uns 25 metres veient avançat un porter d’1,90 d’estatura.

El gol ha donat ales als locals i amb prou feines mig minut després Miguelín ha donat mostres de la seva qualitat. El balear ha deixat anar un cop d’esquerra des de lluny i ha col·locat la pilota al costat del pal esquerre d’un Sedano superat per segona vegada.

Els minuts anaven avançant de forma favorable als de Duda i ha crescut la tensió i la intensitat a la pista, amb un Barcelona pressionant cada vegada més i que ha trobat el premi a la seva empenta amb un gran gol de Dyego Henrique Zuffo, que ha batut Fabio després de desfer-se del seu compatriota Matteus Reinaldi.

Aquest gol ha portat el partit a la pròrroga, cosa que ha pogut impedir El Pozo però Sedano ha actuat davant Miguelín i després Raúl Campos ha estavellat l’esfèric al travesser.

En el temps afegit, el Barça ha estat més a prop de la classificació, sobretot amb un tret de Batista al pal esquerre del marc grana i un altre de Ferrao al travesser, però no hi ha hagut més gols i s’ha arribat a la tanda de penals.

Aquí, el Barcelona ha marcat els seus tres llançaments –Aicardo, Sergio Lozano, Ferrao–, mentre que a El Pozo ha encertat Yepes, però Andresito ha fallat en relliscar a l’hora de copejar la pilota. Així ha acabat un partit intens amb somriures dels blaugrana i llàgrimes dels locals.