Copa

Es revifa, controla i passa

Handbol. El Fraikin Granollers va superar un mal inici en els quarts de final de la copa, va saber remuntar i va superar el Bidasoa per aconseguir la classificació per a la semifinal

GRANOLLERS 31 BIDASOA 29

FRAIKIN GRANOLLERS:Álamo (Pol Sastre), Cabanas (4, 2p), Marc García, Álvaro Ferrer, Adriá Figueras (6), Marc Cañellas (5), David Resina (2, 1p), Arnau García (2), Jorge da Silva (4), Cumplido, Adriá Pérez (4) i Porras (4).BIDASOA IRUN:Zubiría (Dejanovic), Aldaba (1), Eduard Nonó (2), Odroziola (10), Barragán (7, 5p), Iker Serrano (3), Lanzina (1), Popovic (2), Beltza, Azkue, Cristian Martínez, Cavero (2), Muiño i Basoric (1).PARCIALS CADA CINC MINUTS:1-3, 3-5, 6-7, 8-8, 12-10 i 17-13 (descans); 19-16, 22-18, 24-21,25-24, 30-26 i 31-29.ÀRBITRES:Raluy López i Sabroso Martínez. Van excloure dos minuts Jorge Da Silva i Marc García, del Granollers, i Beltza (2) i Popovic, del Bidasoa.

En un quart de final força intens en què es va saber revifar a temps d’un mal inici, el Fraikin Granollers va derrotar el Bidasoa (31-29) i es va classificar per a la semifinal de la copa. Els vallesans van tenir problemes en l’inici del partit contra un conjunt basc que es va assentar molt aviat a la pista, es va avançar en el marcador (2-4) i va tenir ocasions per aconseguir un marge més ampli de dos gols, però no les va aprofitar. La reacció del Granollers, que ja va tenir a la banqueta Antonio Rama, fins ara segon de Carlos Viver, el seleccionador estatal femení, va arribar al voltant del quart d’hora de joc amb un parcial de 4-0 que els va situar al davant (9-7). Els vallesans van treballar bé, van fer una bona defensa i van tenir un Álamo molt inspirat a la porteria. L’avantatge va arribar als quatre gols (14-10), i es va mantenir fins al descans, 17-13.

En la segona meitat el Bidasoa va intentar tornar a entrar en el partit (22-20) però el Granollers va controlar en tot moment el joc i es va mantenir al davant en el marcador. L’avantatge es va tornar a ampliar fins al 30-25 a cinc minuts del final. El Bidasoa va maquillar una mica el resultat en els darrers instants quan els vallesans ja veien segura la classificació per a la semifinal.