Handbol

Handbol

Per si algú tenia dubtes

Handbol. El Barça Lassa atropella l’Osca en els quarts de la copa del Rei, dona una bona imatge, dissipa el record europeu de Colònia i avui es veu les cares amb el Fraikin Granollers

barça 32 osca 19

FC BARCELONA:Pérez de Vargas, Entrerríos (3), Rivera (1), N’Guessan (2), Syprzak (6), Mem (2), Saubich (2), Morros (1), Sorhaindo (1), Tomás (3), Jallouz (2), Lazarov (2), Antonio García (4), Ariño (3), Jicha i Ristovski (porter suplent).BADA OSCA:Arguillas, Selicani (5), Carmona (1), Carró (3), Mendiola (1), Mira, Bonnano (1), Reyes, Fuentes (1), Mugerza (1), Ariño (3), Cruz (1), Val (2), Todorovic i Gómez (porter suplent).MARCADOR:3-2, 6-3, 6-4, 8-5, 13,6, 15-8, 19-10, 20-12, 22-13, 25-15, 30-17 i 32-19.ÀRBITRES:Álvarez i Friera.PÚBLIC:Uns 950 espectadors al Palau Municipal d’Esports de Lleó.

Si algú es pensava que el Barça abaixaria la guàrdia en la darrera competició del curs ja se’n pot anar oblidant. Si algú es pensava que la derrota en l’últim instant en les semifinals de la Champions League la setmana passada a Colònia pesaria, ja es pot anar traient la idea del cap. I si algú es pensava que el totpoderós Barça aniria a la copa del Rei de Lleó a passejar i a fer turisme, anava molt errat. El conjunt blaugrana va atropellar el Bada Osca en el segon partit de la jornada de quarts de final i va dissipar tot dubte que sobrevolés el Palau Municipal d’Esports de Lleó.

Els blaugrana van segellar per la via ràpida el bitllet per a unes semifinals on es trobaran (18 h, Movistar +) el Fraikin Granollers, que ahir va superar el Bidasoa en el partit que va obrir la jornada.

No va tenir gaire història el partit del Barça, que, ben aviat, va desenganxar-se de l’Osca en el marcador. I això que els aragonesos van plantejar una defensa molt agressiva en l’inici del duel per inquietar i generar dubtes als blaugrana. Però l’Osca va durar poc més de 17 minuts en el duel i, quan el conjunt de Xavi Pascual va posar la directa, va marxar als vestidors amb un avantatge de set gols. De fet, un parcial de set gols a tres en els darrers deu minuts de la primera part va fer decantar la balança per a un Barça molt seriós en atac i en defensa. I amb Gonzalo Pérez de Vargas inspirat –va fer 12 parades i va registrar un 48% d’efectivitat– el partit encara va fer més baixada.

El segon temps no va tenir gaire història i el Barça va aixecar el peu de l’accelerador pensant en les semifinals d’avui contra el Fraikin Granollers. Per si algú tenia dubtes de quin paper faria el Barça en aquesta copa del Rei, ahir es van dissipar.

LES REACCIONS DEL TÈCNIC

Hem fet un bon partit. Des de l’inici hem mantingut la concentració, hem estat bé en defensa i hem pogut jugar amb tranquil·litat
Hem anat marcant, però per a nosaltres era molt important recuperar el to defensiu
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)