Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Sense temps per a res

Futbol sala. Amb el desenllaç agònic del primer assalt ben present, l’Inter i el Barça disputen (13.15 h, Esport 3) el segon partit de la final

No hi ha hagut temps per a gaire res més que descansar les cames, fer balanç del primer partit i fer algun retoc tàctic. I el segon partit de la final de la lliga entre el Movistar Inter i el Barça Lassa ja és aquí. Avui (13.15 h, Esport 3) els dos conjunts es tornen a vestir de curt, 48 hores després que el conjunt català aconseguís el primer punt a domicili gràcies a una tanda de penals agònica en què el capità Paco Sedano va ser decisiu sota els pals. “Hem de seguir un guió similar. I hem de ser valents quan anem per sota en el marcador o quan les coses es compliquin com en el 2-1 del primer partit. També hem de seguir amb el nostre esperit de lluita i competitivitat”, analitza Andreu Plaza, tècnic del Barça. “En tres partits d’aquest any no ens han aconseguit guanyar i això ens dona una fortalesa moral molt gran”, hi afegeix el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)