Ciclisme

Porte, més fort que Froome

Ciclisme. L’australià del BMC ataca i deixa enrere el britànic a l’Aup d’Uès, i avui ho té tot a favor per guanyar la Dauphiné superant tots els aspirants a adjudicar-se el Tour de França

Richie Porte (BMC) va fer una altra demostració de força en la Dauphiné a l’Aup d’Uès amb un atac en el grup de favorits que va deixar sense resposta sobretot Chris Froome (Sky), que tres setmanes abans del Tour va oferir la seva imatge més dèbil. A falta d’una etapa alpina, la més dura de totes, l’australià té més d’un minut de marge respecte a tots els favorits.

Mentre Froome patia, el seu company d’equip Peter Kennaugh va volar en els últims revolts, va deixar enrere els seus companys de l’escapada i es va plantar en solitari a la meta. El britànic es va adaptar perfectament a la duríssima jornada amb set ports i va sumar el seu segon triomf en la Dauphiné després dels que va obtenir el 2015 a Albertville.

La lluita pel podi serà avui ferotge. Entre el segon (Froome) i el sisè (Valverde) només hi ha 41 segons de marge.

7a etapa
1r P. Kennaugh (Sky) 5h43:59
2n B. Swift (UAE) a 0:13
3r Jesús Herrada (Movistar) a 1:11
4t J. Vanendert (Lotto Saudal) a 1:13
General
1r R. Porte (BMC) 25h38:29
2n C. Froome (Sky) a 1:02
3r J. Fuglsang (Astanà) a 1:15
4t F. Aru (Astanà) a 1:41
5è A. Valverde (Movistar) a 1:43
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)