Atletisme

Oslo, un míting d’alçada

Atletisme. Els Bislett Games, cinquena cita de la lliga del Diamant, tindran el podi íntegre de Rio, amb Drouin, Barshim i Bondarenko

Els Bislett Games d’Oslo, cinquena cita de la lliga del Diamant, eren tradicionalment coneguts pel nivell de la prova de la milla, però en aquesta edició qui acapararà el focus serà el concurs d’alçada amb la presència del podi íntegre dels Jocs Olímpics de Rio, amb el canadenc Derek Drouin, el qatarià Mutaz Essa Barshim i l’ucraïnès Bogdan Bondarenko. Amb aquest cartell, no és estrany que els organitzadors frisin per veure saltar més de 2,40 m per primer cop en la reunió noruega.

Una altra de les proves estrella seran els 1.500 m on els grans favorits seran els kenyans Silas Kiplagat i Elijah Manongoi. En velocitat, destaca la participació de l’holandesa Dafne Schippers, que mirarà de millorar el seu registre del curs en 200 m (22.29) el dia del seu 25è aniversari, i del canadenc Andre De Grasse, bronze en els 100 m dels Jocs de Rio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)