Tennis

Les semifinals del Santi Silvas tenen protagonistes

Tennis. Kike Siscart s’enfrontarà a Álvaro Illobre i Juanjo Rodríguez, a Siscu Prat per un lloc en la final. Pacients de l’Institut Guttmann van fer una visita

Les semifinals del memorial Santi Silvas es van decidir ahir, i avui els quatre caps de sèrie del torneig buscaran el seu lloc en la gran final. La primera semifinal es disputarà a partir de les deu del matí i enfrontarà Kike Siscar –primer favorit– i Álvaro Illobre, el tercer cap de sèrie. La segona no es jugarà abans de les dues del migdia i la disputaran Juanjo Rodríguez –el quart favorit– i Siscu Prat, el segon cap de sèrie.

El partit de quarts de final més ajustat de la jornada d’ahir el va protagonitzar precisament Siscu Prat amb la seva victòria per 6-3 i 7-6 (2) contra José Luis Montoya. Juanjo Rodríguez va eliminar Patxi Fadrique per 6-2 i 6-4, mentre que Iosu Illobre va derrotar Lola Ochoa per 6-1 i 6-0. Kike Siscart va vèncer per 6-0 i 6-4 Juan Carlos Pina i va completar els semifinalistes.

En la jornada d’ahir també es van decidir les semifinals del torneig de dobles que es jugaran avui en el tercer torn de partits, un cop finalitzades les semifinals individuals. En el torneig de dobles es va produir la sorpresa i els segons caps de sèrie van ser eliminats en els quarts de final. Siscu Prat i Patxi Fadrique van perdre per un doble 6-3 contra Jorge Iglesias i Arturo Montes. Els seus rivals en la semifinal seran José Luis Montoya i Lola Ochoa. Els primers favorits en els dobles, Kike Siscar i Álvaro Illobre, s’enfrontaran a Iosu Villahoz i José Carlos Pina.

Clínic de Tommy Robredo

Entre les activitats que s’estan portant a terme paral·lelament a la competició, avui destaca el clínic que farà Tommy Robredo a les dotze del migdia, entre les dues semifinals individuals. El jugador professional olotí estarà acompanyat pel també tennista professional Pablo Andújar i l’humorista David Guapo. Tancarà la jornada una exhibició de Blind Tennis. En la jornada d’ahir va destacar la visita de disset pacients de l’Institut Guttmann amb el qual la Fundació Tommy Robredo té un acord de col·laboració que ha permès ampliar les hores de tennis a l’hospital. També hi va haver una visita d’escolars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)