Futbol sala

Futbol sala

Lliga

“Tothom ho hauria signat”

Futbol sala. El Barça alçarà el títol de lliga i posarà fi a una sequera de dos anys seguits sense títols si avui (20 h, Esport 3) supera l’Inter al Palau en el quart assalt de la final de la competició

Després del tercer assalt de la final de la lliga, diversos jugadors de la plantilla del Barça van passar per la zona mixta del Palau Blaugrana per atendre els mitjans de comunicació. Irradiaven una felicitat que feia temps que no es veia a can Barça. Sense voler llançar les campanes al vol ni desfermar l’eufòria, els jugadors sabien que havien fet un pas de gegant per acostar-se al títol de lliga. Fet a la casa, culer de tota la vida i aficionat fidel en moltes nits màgiques del Palau, a Roger Serrano li brillaven els ulls. “Havia viscut molts partits d’aquests però mai com a protagonista. Ha estat impressionant”, reconeixia el gracienc després de la golejada (6-1) del Barça en el tercer partit. Les més de sis mil persones que van omplir el Palau Blaugrana dijous, que van animar, que van ballar i van saltar durant els 40 minuts, van empènyer la plantilla catalana. “Mai havia sentit una sensació així. M’ha costat molt que em desaparegués la pell de gallina”, va reconèixer Andreu Plaza, el tècnic blaugrana.

El primer títol?

Roger, que aquest estiu passat va tornar a can Barça després d’una etapa reeixida a Tudela, se sent una part important d’un projecte que tot just tanca el primer any de vida. “Tots hauríem signat a principi de temporada tenir un 2-1 en contra en la final de la lliga i jugar-nos el títol al Palau Blaugrana i davant la nostra gent”, reconeix l’ala blaugrana.

“Seria impressionant acabar el primer any del projecte amb la lliga, que és el títol més important”, hi va afegir. “Sempre hem confiat en les nostres possibilitats. Sou els periodistes que ens heu donat canya”, diu Joselito amb el seu somriure habitual.

Després de dues temporades sense alçar cap títol important i d’una reestructuració profunda l’estiu passat, la secció necessita el títol de lliga per confirmar la validesa del canvi. Avui (20 h, Esport 3), al Palau Blaugrana i davant un públic motivat, els homes que dirigeix Plaza tenen el primer match ball per guanyar la lliga en el quart partit de la sèrie. L’Inter, campió de les tres darreres edicions, vendrà la pell molt cara per, com a mínim, forçar el cinquè partit a Torrejón de Ardoz.

“Tenim un grup molt jove que no està acostumat a tenir a tocar un títol de lliga. Tampoc hi estic acostumat jo. Haurem de gestionar aquesta ansietat”, considera Plaza, que espera un Inter molt diferent del del tercer partit. “Probablement són el millor equip que hi ha. Aniran a totes i a qui es despisti li clavaran una ganivetada”, hi afegeix. El vestidor del Barça és conscient que el guió no serà com el de dijous. “No marcarem tres gols en les tres primeres jugades”, coincideixen Joselito i Rafa López. “També serà clau l’aspecte defensiu. Dijous vam saber defensar a primera línia i tancar-nos enrere. Estem molt forts en aquest aspecte”, analitza el cordovès Rafa López.

El Barça ho té tot a favor per tancar la lliga avui mateix al Palau; la seva gent, el 2-1 que registra el marcador i la moral pels núvols després de la gran actuació de dijous passat. “Tothom ho hauria signat”, pensa el vestidor.

És clar que no farem tres gols en les tres primeres jugades. Serà molt més ajustat
Joselito
jugador del barça lassa
Serà clau l’aspecte defensiu. Hem de sortir igual o millor. Amb la pressió alta i al nostre camp
Rafa López
jugador del barça lassa
Tothom hauria signat un 2-1 a favor en la final i poder guanyar la lliga al Palau
Roger Serrano
jugador del barça lassa
Tenim un grup molt jove que no està acostumat a tenir un títol a tocar. Haurem de gestionar-ho
Andreu Plaza
entrenador del Barça lassa

La malastrugança de Sergio Lozano

En el primer minut del tercer partit de la final, va carregar la cama, va mirar de reüll la porteria de Jesús Herrero i va clavar una canonada imparable a l’escaire. Sergio Lozano acabava de marcar un golàs, però va notar que alguna cosa no anava bé i instants després va demanar el canvi. No hi ha ningú que es conegui el cos com se’l coneix ell. Les proves van determinar que té una lesió al recte femoral de la cama dreta. “No canvio per res les sensacions que vaig viure ahir. Feia molts mesos que em recuperava per sentir això”, va dir a les xarxes Lozano, que fa poc més d’un mes va rebre l’alta després d’una greu lesió al genoll. El seu fort caràcter, però, fa que ningú l’hagi descartat per a avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)