Tennis

Tennis

Seguel i Hesse, a la final

Tennis. La xilena i la francesa es disputaran aquest migdia (12 h) el títol del I Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La xilena Daniela Seguel i la francesa Amandine Hesse disputaran aquest migdia (12 h) la final de la primera edició del trofeu internacional Ciutat de Barcelona ITF que es disputa a les instal·lacions de l’ Hispano Francès. Serà la primera final de la temporada per a les dues jugadores en un quadre individual. Daniela Seguel va superar en la semifinal la nord-americana Usue Maitane Arconada per 6-0 i 7-5. En el primer set la xilena va imposar el seu ritme elèctric i va controlar amb solvència la seva rival. En el segon la nord-americana va millorar i va oposar més resistència. En la segona semifinal Amandine Hesse es va desfer de la japonesa Eri Hozumi per 6-2 i 6-3. En el primer set la francesa va trencar dues vegades el servei de la rival, i en el segon la japonesa es va mostrar molt imprecisa en el seu joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)