Tennis

Siscar i Illobre guanyen els dobles

Tennis. El mateix Kike Siscar i Siscu Prats disputaran avui la final individual del Memorial Santi Silvas

La parella formada per Kike Siscar i Álvaro Illobre van guanyar el títol de la modalitat de dobles del Memorial Santi Silvas. Van superar, en la final, Jorge Iglesias i Arturo Montes per 6-0 i 6-3. A primera hora de la tarda es van disputar les semifinals i un cop aquestes van finalitzar es va jugar la gran final. Kike Siscart i Álvaro Illobre, els primers favorits, van derrotar en la semifinal Iosu Villahoz i José Carlos Pina per 6-2 i 6-3.

En l’altra semifinal, Jorge Iglesias i Arturo Montes van tenir més problemes per accedir a la final, i van vèncer José Luis Montoya i Lola Ochoa per 6-3, 4-6 i 10-3.

En la modalitat individual, els dos primers caps de sèrie, Kike Siscart i Siscu Prat, van complir amb els pronòstics i es van classificar per a la final. En la primera semifinal, Kike Siscar, primer favorit, va derrotar per 6-4 i 6-0 Álvaro Illobre (3), mentre que en la segona Siscu Prat –segon cap de sèrie– va necessitar tres sets per eliminar Juan José Rodríguez (4) per 6-2, 5-6 i 6-3.

Entre les dues semifinals, Tommy Robredo va fer un clínic acompanyat pel també jugador professional Pablo Andújar i l’humorista David Guapo. En altres actes paral·lels a la competició, es va fer una exhibició de Blind Tennis, que és per a persones cegues o amb discapacitat visual.

La competició s’organitza en memòria de Santi Silvas, esportista discapacitat i amic de Tommy Robredo, que va morir l’any 2008. Al contrari del que vam publicar en l’edició del dijous dia 15, sí que va poder complir el seu somni d’organitzar els primers tornejos de tennis en cadira de rodes.

BLIND TENNIS

Es va fer una exhibició de persones cegues i amb discapacitat visual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)