Tennis

Kike Siscar guanya el memorial Santi Silvas

Tennis. Va derrotar Siscu Prat en la final individual per 6-2 i 6-0 i va completar un doblet, ja que dissabte es va imposar en els dobles

El memorial Santi Silva va finalitzar ahir amb la disputa de la gran final individual que va decidir el campió del torneig. Kike Siscar es va emportar la victòria i va completar el doblet en la competició que s’ha disputat a les instal·lacions del CN Olot. En la jornada de dissabte també va guanyar la final de dobles fent parella amb Álvaro Illobre.

Kike Siscar, el primer favorit, va guanyar la final contra Siscu Prat, el segon cap de sèrie, en dos sets, per 6-2 i 6-0. Durant la competició, Kike Siscar va mostrar la seva superioritat respecte als seus rivals, i va guanyar tots els partits sense cedir ni un sol set. Els jugadors eliminats en el quadre individual van anar jugant les fases de consolació. Arturo Montes va guanyar la consolació individual en derrotar José Coronado per 6-3 i 6-2, i Lola Ochoa es va imposar en la doble consolació MD en superar per 6-2 i 6-4 Patxi Fadrique.

Activitats paral·leles

Durant els quatre dies de competició del memorial Santi Silvas de tennis en cadira de rodes, s’han realitzat tot un seguit d’activitats paral·leles al torneig. Hi va haver una visita de pacients de l’Institut Guttman, amb el qual la Fundació Tommy Robredo té un acord de col·laboració. També hi van haver vistes de diverses escoles, en què els nens i les nenes es van posar a la pell dels discapacitats i van jugar a bàsquet amb cadira de rodes o van jugar a tennis amb els ull tapats. Això és el Blind Tennis per a cecs i discapacitats visuals, del qual també es va fer una exhibició.

CONSOLACIÓ

Arturo Montes i Lola Ochoa van guanyar les dues consolacions que es van disputar

QUATRE PARTITS

8
Sets.
Va guanyar Kike Siscar, tots els que va jugar en els quatre partits que va disputar.